O nama

Search our Site

o nama 2018 U poslednje četiri decenije naš grad se u motosportu predstavlja kroz desetak takmičara preko četiri - pet klubova u raznim klasama od najmanjih 50 - ica do onih najjačih čija moć često prevazilazi mogućnosti vozača. Trend okupljanja bajkera je takođe uzeo maha. Klubovi iz Loznice koji okupljaju veliki broj bajkera zeljnih druzenja, dobrog provoda i velikog broja kilometara postaju stalni posetioci moto skupova a već od 2006 i sami organizuju odlično posećene događaje. U jednom trenutku se već oseća zasićenje od brze voznje preko 200 km/h, od besomučnog nabijanja kilometara svakog vikenda, od nečega što je brzo postalo kliše i više nije moglo probuditi onu potrebnu dozu adrenalina koju smo nekada imali već pri pomisli na vožnju našeg prvog Tomosa ili BT-a. pojavio se jedan vakum, prazan prostor i taman kada smo svi pomislili “ma ko više vozi tamo neke motore”, grmljavina jednocilindričnog KTM-a , Husqvarne ili nekog Japanca pokrenula je onu već zaboravljenu dozu adrenalina zbog koje svi uopšte i vozimo.
 

 

2 Početci novog sporta HARD ENDURA obeleženi su nekolicinom upornih vozača sa najčešće nespretno odabranim modelom motocikla. Tako su se u tim malim grupama mogli sresti i neki KLR-ovi, po neka Africa ili Transalp. Danas grupu vozača koju možete sresti u šumi čini 10-15 entuzijasta sa modernim mašinama koje mogu zadovoljiti potrebe i najzahtevnijih vozača.
o nama 2018 3 Učešćem na takmičenjima u organizaciji XROSS TEAM-a dobijamo ideju da promovišemo ovaj sport kako medijski tako i ličnim zalaganjem, kao i da na jednoj od najinteresantnijih planina u Srbiji, Gučevu pružimo zadovoljstvo vožnje, i drugim vozačima iz cele Srbije i drugih država u okruženju. Blato, kamen i listopadna šuma su tri osnovna elementa Gučeva, mi smo samo gosti.